Το Fibanserin φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο φάρμακο τόνωσης της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας που θα πάρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικό θα αποδειχθεί, μέχρι να φτάσει στα φαρμακεία όμως μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές πρακτικές τεχνικές για να τονώσετε την επιθυμία σας και να αυξήσετε την ικανοποίηση που σας δίνει η σεξουαλική σας ζωή.

Ξεκινήστε από νωρίς
Ένα σέξι sms ή ένα mail την ώρα που και οι δύο βρίσκεστε στη δουλειά, μπορεί να δώσει τον τόνο για το τι θα επακολουθήσει όταν βρεθείτε αργότερα. Το σεξ βρίσκεται κυρίως στο μυαλό – βάλτε το καλά στο κεφάλι σας.

Ρίξτε το στο φαΐ
Όχι πίτσες και σουβλάκια, επιλέξτε τρόφιμα με αφροδισιακές ιδιότητες. Θαλασσινά, αβοκάντο και φράουλες φτιάχνουν τη διάθεση περισσότερο από όσο πιστεύετε. Αλλά και ένα οποιοδήποτε καλομαγειρεμένο και ρομαντικό δείπνο (αν δεν είναι πολύ βαρύ) θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Αλλάξτε γήπεδο
Ένα διαφορετικό μέρος είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τη διάθεση για σεξ. Μπορεί να είναι ένα ξενοδοχείο ή απλώς η κουζίνα σας – πειραματιστείτε και δείτε τι λειτουργεί καλλύτερα.

Υποκριθείτε!
Όχι ότι έχετε οργασμό, απλώς υπερβάλλετε στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας κατά τη διάρκεια του σεξ: κάνοντας τη διαδικασία διακριτικά… χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, μπαίνετε και στην κατάλληλη διάθεση να το απολαύσετε περισσότερο – προσοχή μην το παρακάνετε!

Ζήστε στα άκρα
Οι δραστηριότητες που προσφέρουν έντονες συγκινήσεις (από τα extreme sports έως την παρακολούθηση μιας ταινίας τρόμου) βοηθούν την έκκριση ντοπαμίνης από τον εγκέφαλο που με τη σειρά της σας ανεβάζει τη διάθεση για σεξ.

Αντιμετωπίστε το άγχος
Τίποτα δεν σκοτώνει τη λίμπιντο πιο εύκολα από το στρες της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να βάλετε τα προβλήματα της ημέρας στην άκρη όταν γυρίζετε σπίτι, δημιουργώντας μια καθημερινή μικρή τελετουργία ως επιβράβευση στον εαυτό σας – ένα ζεστό αφρόλουτρο ή ένα ποτήρι κρασί, επί παραδείγματι.

Μην εστιάζετε στον οργασμό
Η κορύφωση της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι ακριβώς αυτό – η κορύφωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η υπόλοιπη διαδρομή δεν μπορεί να είναι εξίσου απολαυστική. Μην σκέφτεστε ότι χάνετε τα πάντα αν δεν φτάσετε σε οργασμό – βγάζοντάς τον από το μυαλό σας ίσως είναι και ο καλύτερος τρόπος να τον επιτύχετε!