Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα πραγματοποιηθεί η 6η Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος. Στην πρόσκλησή του, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ. Φ. Φραγκίσκος αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 6η Ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η Ημερίδα θα έχει τίτλο “Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη”. Σκοπός της ημερίδας είναι, μέσα από τη διαδραστική σχέση της Χειρουργικής Στόματος με τους άλλους τομείς της οδοντιατρικής, να προταθούν λύσεις σε πολυσύνθετα προβλήματα τα οποία συχνά συναντά ο σύγχρονος οδοντίατρος, να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και κυρίως να προβληθούν οι εξελίξεις που πιθανόν αλλάζουν τα δεδομένα στην αντιμετώπιση των ασθενών.

Για άλλη μία χρονιά την Ημερίδα πλαισιώνουνεξαιρετικά αξιόλογοι ομιλητές, με τεράστια κλινική καιερευνητική εμπειρία, διακεκριμένοι μέσω του έργουτους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι οποίοι θαμοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες της καταξιωμένηςδιαδρομής τους.

Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί και να συμμετέχετε ενεργάσε μία παραγωγική κι εποικοδομητική συζήτηση και σεμια γόνιμη και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο τέλος της Ημερίδας θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης. Με την ελπίδα και την ευχή ότι η Ημερίδα αυτή, μετά την επιτυχία των προηγούμενων, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, σας περιμένουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ. Φ. Φραγκίσκος»

Από την πλευρά του, ο Δρ Κωνσταντίνος Λάγιος, Χειρουργός Οδοντίατρος, Ενδοδοντολόγος D.D.S, M.S. και ομιλητής στη συνεδρία, ανέφερε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω ως προσκεκλημένος ομιλητής στην 6η Ημερίδα Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος στις 3/2/2018 με Θέμα Ομιλίας μου: “Αποκατάσταση προβλημάτων και λαθών στην Οδοντιατρική”. Θα παρουσιαστούν όλες οι νέες μέθοδοι και νέα τεχνολογία για την αντιμετώπιση λαθών αλλά και πολύπλοκων προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο ιατρείο μας. Η επίλυσή τους έως τώρα υπήρξε μεγάλος πονοκέφαλος για Οδοντιάτρους και ασθενείς. Η διατήρηση των φυσικών δοντιών στο στόμα πρέπει ν’ αποτελεί προτεραιότητά μας και πρώτη επιλογή ως λύση λειτουργικότερη, αισθητικότερη και οικονομικά φθηνότερη από οποιαδήποτε προσθετική αποκατάσταση ή εμφύτευμα.

Ο Δρ Κωνσταντίνος Λάγιος

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας:

6h-hmerida-episthmonikhs-etaireias-xeiroyrgikhs-stomatos