Tα πρώτα βήματα προς μια υγιεινή ζωή, ένα πιο αρμονικό σώμα και μια καλύτερη φυσική κατάσταση, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολα, ειδικά όταν είστε συγκεντρωμένοι στους αριθμούς που εμφανίζονται πάνω στη ζυγαριά. Ωστόσο, ο τρόπος που αισθάνεστε και η διατήρηση μιας θετικής νοοτροπίας είναι πολύ πιο σημαντικά από το πόσο ζυγίζετε.

Η Hannah, μια 31χρονη Instagrammer με το όνομα @bananas.gets.fit, μοιράστηκε πρόσφατα την ιστορία της μεταμόρφωσής της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας ότι είχε χάσει τέσσερα νούμερα στα ρούχα της, σε δύο χρόνια.

Αξιοζήλευτο, αλλά όχι κάτι ανεπανάληπτο, σκέφτεστε: Όμως, το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτήν την περίοδο η νεαρή γυναίκα δεν έχασε, αλλά αντιθέτως πήρε 11 κιλά! Η μέθοδος της Hannah απέδειξε στην πράξη ότι οι αριθμοί στη ζυγαριά δεν είναι πάντα σημαντικοί.

«Έχω δει πολλά μηνύματα να μιλάνε για το πώς όλοι κολλάνε στο τι λέει η ζυγαριά», έγραψε στο Instagram. «Ο σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι να σας δείξει ότι το τι λέει η ζυγαριά δεν έχει πάντα σημασία, να κάνετε τις μετρήσεις σας, να βγάζετε φωτογραφίες με την πρόοδό σας και να παραμένετε συνεπείς στο πρόγραμμά σας».

Η Hannah δήλωσε πως προσπάθησε να αντιμετωπίσει το συναισθηματικό τραύμα της από μια καταστρεπτική σχέση, τρώγοντας υπερβολικά. «Θα μπορούσα εύκολα να φάω μια δωδεκάδα ντόνατς, ενώ παρακολουθούσα τηλεόραση. Είχα μια σχέση με έναν άνδρα με τον οποίον είχα ξετρελαθεί, αλλά δεν ήταν καλός άνθρωπος, μου μιλούσε αρνητικά συνέχεια για το βάρος μου. Όταν χωρίσαμε, με πήρε από κάτω, μέχρι που έπεσα στη σελίδα του Instagram της Anna Victoria.

Η Hannah εμπνεύστηκε από την ανυποχώρητα θετική στάση της fitness influencer και αποφάσισε να ακολουθήσει έναν από τους οδηγούς προπόνησής της.

Παρόλο που το να κρατήσει τα μάτια της μακριά από τη ζυγαριά ήταν δύσκολο κατά καιρούς, η Hannah κόλλησε στο πρόγραμμά της και τώρα αισθάνεται πιο fit και πιο υγιής από ποτέ.

«Η Anna επιμένει να μην ζυγίζεστε και στην αρχή ήταν δύσκολο», είπε. «Ήθελα να ζυγιστώ κάθε μέρα και βλέποντας τον αριθμό να ανεβαίνει σχεδόν τα παράτησα, αλλά ακολούθησα τις συμβουλές της, την έκρυψα μακριά και βασίστηκα στις μετρήσεις της περιφέρειάς μου με τη μεζούρα και τις φωτογραφίες μου, για να παρακολουθώ την πρόοδό μου».

Η Victoria μάλιστα μοιράστηκε τη φωτογραφία της Hannah με τα 1,3 εκατομμύρια followers της, εκφράζοντας την υπερηφάνειά της για την επιμονή της.