Η επανάσταση στην λιποαναρρόφηση είναι εδώ, εξασφαλίζει σε γυναίκες και άντρες τέλειο σώμα με μόνιμο αποτέλεσμα και λέγεται 4D VASER LIPO.

Η καινοτόμα επέμβαση που ήρθε για να σμιλεύσει κάθε ατέλεια στη σιλουέτα σας, να δημιουργήσει γράμμωση και να σας προσφέρει σώμα πρωταθλητή, η απόλυτη εμπειρία της τελειότητας, είναι μια αποκλειστικότητα του Athens-BeverlyHillsMedicalGroup.

H τελευταία και πιο εντυπωσιακή εξέλιξη στη λιποαναρρόφηση ονομάζεται «4D VASER LIPO». Χάρη σε αυτή την επαναστατική μέθοδο αφαιρούμε το ανεπιθύμητο λίπος από τα σημεία που επιθυμούμε, δημιουργώντας παράλληλα γράμμωση και εμφανείς κοιλιακούς, προσφέροντας έτσι την εικόνα του μυώδους αθλητικού σώματος! Επιπλέον μέσω ραδιοσυχνοτήτων δημιουργούμε πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης που ομογενοποιεί-ρευστοποιεί το λίπος.

Τέλος, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος στα σημεία που κρίνεται απαραίτητο. Έτσι, μπορούμε να προσθέσουμε όγκο όπου απαιτείται και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα, ώστε να διαμορφώσουμε το σχήμα και τη γράμμωση που θέλουμε, κάτι που για να επιτευχθεί από μια γυναίκα ή έναν άντρα θα χρειαζόταν επίπονη γυμναστική και αυστηρά ελεγμένη διατροφή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει γρήγορα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα, ενώ από το νοσοκομείο μπορεί να βγει ακόμη και αυθημερόν, φορώντας ειδικό κορσέ. Η επαναστατική τεχνική εφαρμόζεται στην κοιλιακή χώρα, σε έσω και έξω μηρούς, γόνατα, γάμπες, γλουτούς, ισχία, βραχίονες, στήθος και πλάτη, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή της στην περιοχή του πιγουνιού (διπλοσάγονο), των κάτω βλεφάρων, αλλά και για την ενίσχυση των ζυγωματικών.

Αθανάσιος Αθανασίου  MD, PHD
Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Πρότυπου Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Δερματολογίας «ATHENS BEVERLY HILLS Medical Group»
www.athensbeverlyhills.com

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

MD, PHD, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής & Πρόεδρος του Πρότυπου Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Δερματολογίας «ATHENS BEVERLY HILLS Medical Group»