Μια καινοτόμος προσπάθεια που στηρίζεται στην προσφορά εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας  από ιατρούς με απόλυτη αφοσίωση στο ειδικό τους αντικείμενο ξεκίνησε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με τα επίσημα εγκαίνια του ορθοπαιδικού ιατρείου Osteon Orthopedic &Spine Clinic (Λ. Κηφισίας 153 κ Βασ. Σοφίας 4, Μαρούσι).

Στόχος της νέας αυτής προσπάθειας είναι η προσφορά κορυφαίας ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών με τα αυστηρότερα κριτήρια αξιολόγησης.

Δημιουργήθηκε από νέους ιατρούς πολύ έμπειρους στον τομέα τους  που εξειδικεύθηκαν σε ειδικά αντικείμενα της Ορθοπαιδικής σε κέντρα αναφοράς του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Αυστραλία) .

Σε μια χρονική περίοδο όχι και τόσο ευνοϊκή για την Ελλάδα, τα ιδρυτικά στελέχη της Osteon αποφάσισαν να κάνουν την αντίθετη από την συνηθισμένη διαδρομή και να επενδύσουν στην Ελλάδα επιλέγοντας να στηρίξουν τους Έλληνες ασθενείς αλλά και να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους από το εξωτερικό στον πολλά υποσχόμενο τομέα του ιατρικού τουρισμού.

Στην φωτογραφία διακρίνουμε τους κύριους:

Παναγιώτη Πάντο, Υπεύθυνο των τμημάτων Άνω Άκρου και Αθλητικών Κακώσεων στην Ορθοπαιδική Κλινική «OSTEON» και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Αναπληρωτή Διευθυντή Ορθοπαιδικής – Τραυματολογίας στην Κλινική Χειρουργικής Ώμου Klinik Maingau vom Roten Kreuz, στη Φραγκφούρτη της Γερμανίας

Κωνσταντίνο Σταραντζή, διδάκτωρ  της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Διευθυντή της Ε΄ Ορθοπαιδικής κλινικής στο Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General), ο οποίος είναι, επίσης, εν ενεργεία Διευθυντής Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης (Consultant Spinal Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire (Stoke-on-Trent) στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επίσης επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος σπονδυλικής της Osteon.

Βασίλειο Σακελλαρίου Χειρουργό Ορθοπαιδικό, διδάκτωρ  της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ),με εξειδίκευση στο ισχίο, στο γόνατο και στις αθλητικές κακώσεις. Ο Βασίλης Σακελλαρίου είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής στο Mediterraneo Hospital με ειδικό αντικείμενο την Επανορθωτική Χειρουργική Ενηλίκων & Χειρουργική Μεγάλων Αρθρώσεων. Έχει εξειδικευθεί σε επεμβάσεις ελάχιστης επεμβατικότητας ισχίου και γόνατος καθώς και στην ρομποτικά υποβοηθούμενη αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Γεώργιο Μάζη, διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)χειρουργό παθήσεων άνω άκρου, εν ενεργεία Διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός (Consultant Orthopaedic Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Barking, Havering and Redbridge του Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος Χειρουργικής Άνω Άκρου και Άκρας Χειρός της Osteon.

Παναγιώτη Συμεωνίδη, ορθοπαιδικό χειρουργό ποδοκνημικής και άκρου ποδός, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., μέλος της American Orthopaedic Footand Ankle Society, μέλος της International Association of Dance Medicine.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο μεγάλο και σπουδαίο έργο των Ελλήνων γιατρών που αψηφώντας τα κελεύσματα των καιρών παραμένουν Ελλάδα και στηρίζουν τους Έλληνες ασθενείς.

www.osteon.gr