Η δυσκολία στη φυσική και άνετη μετακίνηση είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος. Τουλάχιστον, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και στις λύσεις που μας προσφέρει, δεν είναι απαραίτητο να είναι εξίσου δύσκολη ή και αδύνατη η κίνηση των ΑμεΑ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το σημαντικότερο πρόβλημα βεβαίως είναι η μετακίνηση μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων μιας οικίας: ακόμη και για ανθρώπους που είναι απλώς μεγάλης ηλικίας ή έχουν έναν πρόσκαιρο τραυματισμό, το ανέβασμα μιας σκάλας ακόμη και για έναν όροφο, μπορεί να αποδειχθεί Γολγοθάς. Για τις περιπτώσεις αυτές, υπάρχουν ειδικοί ανελκυστήρες σκάλας, που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε τύπο, εξωτερικής ή εσωτερικής σκάλας, που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και είναι υψηλής αντοχής. Για τα ΑΜΕΑ με σοβαρότερα προβλήματα, υπάρχουν ανελκυστήρες κλειστού τύπου,  οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν και το  βάρος ενός αναπηρικού αμαξιδίου, να τοποθετηθούν μέσα ή έξω από το σπίτι,  δεν απαιτούν φρεάτιο και ξεχωρίζουν για τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά τους.

Προτού κάνετε τις επιλογές σας, όμως, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία από την οποία θα προμηθευτείτε τον ανελκυστήρα της επιλογής σας διαθέτει μια αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο, παρέχει εγγυήσεις για τον εξοπλισμό που προσφέρει, εξειδικευμένο προσωπικό και υπηρεσίες υποστήριξης για τη σωστή συντήρηση των ανελκυστήρων της.

Η εταιρεία Access Engineering – Σ.Ι. Βασίλης ΑΕ δραστηριοποιείται  εδώ και 35 χρόνια στον κλάδο των κάθετων ανελκυστήρων, εσωτερικών και εξωτερικών, ανελκυστήρων σκάλας με κάθισμα ή πλατφόρμα και άλλων βοηθητικών προϊόντων εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ. Τα στελέχη της διαθέτουν πολυετή πείρα στο εξωτερικό  και το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

Οι συνεργάτες κατασκευαστές της εταιρείας προέρχονται από την Ευρώπη και είναι αυστηρά επιλεγμένοι για την ύψιστη ποιότητα και τις πωλήσεις των προϊόντων τους παγκοσμίως.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα υλικών και τεχνολογίας στα προϊόντα της, η Access Engineering – Σ.Ι. Βασίλης ΑΕ αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και συντηρήσεις σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους (οικίες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, νοσοκομεία, θέατρα, μουσεία κτλ) αναβατορίων κάθετων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ανελκυστήρων σκάλας, με κάθισμα ή πλατφόρμα μεταφοράς αμαξιδίων και άλλων ειδικών κατασκευών για τη χρήση από ΑμεΑ ή άλλα εμποδιζόμενα άτομα.

Τα προϊόντα της Access Engineering – Σ.Ι. Βασίλης ΑΕ βοηθούν να παραμείνετε και να χαίρετε το σπίτι σας, χωρίς την ανάγκη μιας μετακόμισης ή τον περιορισμό σας μόνο σε ένα τμήμα του σπιτιού σας. Με τη θαυμάσια γραμμή των ανελκυστήρων της εταιρείας μπορείτε να επανακτήσετε τη λειτουργικότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, με ευκολία πρόσβασης και στιλ.

Άλλωστε , το μότο της εταιρείας είναι «Yποβοηθούμενη Kινητικότητα για μια Aνεξάρτητη  Zωή, με έμφαση στη Zωή».

Περισσότερες πληροφορίες στο https://vasilis-ae.gr/