Στόχος αλλά και ταυτόχρονα στοίχημα της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής είναι η οποιαδήποτε παρέμβαση στο χαμόγελο, και όχι μόνο, των ασθενών μας να μην γίνεται αντιληπτή, με άσχημο τρόπο, από τον περίγυρό τους.

Ερωτήσεις όπως : «Τι άλλαξε πάνω σου και ομόρφυνες τόσο;», «Έκανες bottox;», «Άλλαξες τα μαλλιά σου;», «Κάποια ίσως παρέμβαση στο πρόσωπό σου;» είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που δέχονται οι ασθενείς και τους γεμίζουν με χαρά και αυτοπεποίθηση! Πιστέψτε με, την ίδια ικανοποίηση και ευχαρίστηση νιώθουν και οι θεράποντες οδοντίατροι. Ξεχάστε την οδοντιατρική του χθες και τις μακροχρόνιες, επώδυνες και βαρετές ίσως επισκέψεις στον οδοντίατρο. Σήμερα με τη βοήθεια την ψηφιακής – υπολογιστικής και «ρομποτικής» τεχνολογίας οι οδοντίατροι μπορούν να σας χαρίσουν ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ένα καινούριο, όμορφο και υγιές χαμόγελο πάνω στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Επιδίωξη της σύγχρονης οδοντιατρικής, με τη βοήθεια της ψηφιακής – ρομποτικής τεχνολογίας, της «μικροσκοπικής» και άλλων εφαρμογών είναι η οικονομία του χρόνου, η μείωση της θεραπείας – αποθεραπείας, της ταλαιπωρίας και του πόνου. Επίσης επιτυγχάνουμε ελάχιστη αποκοπή – παρέμβαση στα δόντια, συνεχίζουμε και κατευθύνουμε με σιγουριά και ακρίβεια τις εργασίες μας, χαρίζοντας αρμονία στη λειτουργία του στοματογναθικού μας συστήματος.Τέλος εξασφαλίζει άριστη ποιότητα εργασιών, ασφάλεια, βιοσυμβατότητα, άριστη εφαρμογή – αντοχή και μακροβιοσυμβατότητα.

Με τη Ρομποτική Οδοντιατρική μπορούμε να έχουμε μια αποκατάσταση (π.χ. μια θήκη, μια όψη) σε ένα δόντι ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ή ακόμα και όλα τα δόντια σε μια έως δύο ημέρες!

Η αισθητική γίνεται αόρατη! Όλες οι αποκαταστάσεις είναι ολοκεραμικές (απουσία μετάλλων), βιομιμητικές (μιμούνται χαρακτηριστικά, δομή και ιδιότητες των φυσικών δοντιών) με δυνατότητα επιλογής από 600 διαφορετικά υλικά! Είναι τελείως εξατομικευμένες, ενώ υπάρχει δυνατότητα άμεσης διόρθωσης – τελειοποίησης και των πιο δύσκολων – δυσχρωματικών περιπτώσεων. Με τη βοήθεια ψηφιακού σχεδιασμού χαμόγελου και χρωματοληψίας (DSD, 3D / Cerec, X-Rite) και «ρομποτικής» ανάλυσης σύγκλισης δοντιών – γνάθων, βαδίζουμε σε πιο σίγουρα «μονοπάτια», πρωτόκολλα, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια και τα θεμιτά αποτελέσματα πάνω στην αρχική διάγνωση, τα σχέδια θεραπείας, τις ανάγκες και τα θέλω του ασθενούς. Έτσι οι «αόρατες» αποκαταστάσεις μας γίνονται ταυτόχρονα λειτουργικές, «υγιείς», θεραπεύοντας ολιστικά ολόκληρο το στοματογναθικό σύστημα!

Πλεονεκτήματα

  • Ένα ραντεβού μιας ώρας για μια αποκατάσταση. Στην κλασική οδοντιατρική χρειάζονται 3 ρντεβού, σε διάστημα 15 ημερών περίπου!
  • Απουσία ενοχλητικών αποτυπωμάτων (συμβατική οδοντιατρική) που ίσως προκαλούν δυσανεξία, τάση εμετού, ανακρίβειες και επαναλήψεις. Εδώ η ψηφιακή αποτύπωση (κάμερα) τα εξαλείφει παρέχοντας άνεση, ακρίβεια και ασφάλεια.
  • Ελάχιστος έως καθόλου τροχισμός δοντιών
  • Ελάχιστη έως καθόλου αναισθησία
  • Απουσία προσωρινών αποκαταστάσεων
  • Άριστη αισθητική. Δεν φαίνονται δυσχρωμίες, γκρι ούλα κλπ. Τα υλικά είναι φιλικά με τους ιστούς (απουσία αλλεργιών από μέταλλα, τοξικούς – χημικούς παράγοντες κ.α.)
  • Εξατομίκευση – συνεργασία με τον ασθενή
  • Άριστη σύγκλειση

Η Ρομποτική Οδοντιατρική με την ψηφιακή τεχνολογία της, εκτός από την αισθητική, εμπλέκεται σχεδόν σε όλα το φάσμα της οδοντιατρικής. Η προσθετική, εμφυτευματολογία, χειρουργική, ορθοδοντική, περιοδοντολογία, ακτινοδιαγνωστική κ.α. βρίσκουν άμεσα ή έμμεσα εφαρμογές. Με τις τεχνολογίες αυτές μπορούμε να έχουμε πιο προβλέψιμα και άριστα αποτελέσματα σ’ελάχιστο χρόνο και με οικονομικές λύσεις.

Ο νέος αυτός κλάδος της αισθητικής – ρομποτικής οδοντιατρικής, σεβόμενος της απαιτήσεις – ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου ήρθε να σας χαρίσει ένα όμορφο, υγιές, λειτουργικό χαμόγελο πιο εύκολα , ανώδυνα και γρήγορα από ποτέ, μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία που δεν την έχετε βιώσει ποτέ!! Δεν έχετε παρά να την αναζητήσετε!

Δημητρίου Ιάκωβος
Οδοντίατρος Προσθετολόγος, DDS,MSc,MMedSc,MRDi – RCS (Prosthod), Μετεκπαιδευτής στη Μ.Βρετανία και τις Η.Π.Α στην Αισθητική, Προσθετική, Εμφυτευματολογία και Ρομποτική Οδοντιατρική, τ. Διευθυντής Προσθετικής Κλινικής 251 Γ.Ν.Α., Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ΕΑΨΥΟ), Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ρομποτικής Οδοντιατρικής ISCD (Cad-Cam), Opinion Leader Cerec (Sirona Dentsply), Ιδιοκτήτης – Επιστημονικός σύμβουλος Dental Station

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Οδοντίατρος Προσθετολόγος, DDS, MSc, MMedSc, MRDi – RCS (Prosthod), Μετεκπαιδευτής στη Μ. Βρετανία και τις Η.Π.Α στην Αισθητική, Προσθετική, Εμφυτευματολογία και Ρομποτική Οδοντιατρική, τ. Διευθυντής Προσθετικής Κλινικής 251 Γ.Ν.Α. Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ΕΑΨΥΟ), Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ρομποτικής Οδοντιατρικής ISCD (Cad-Cam), Opinion Leader Cerec (Sirona Dentsply), Ιδιοκτήτης – Επιστημονικός σύμβουλος Dental Station