Ο Bernie Ecclestone, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, έγινε πρόσφατα πατέρας για τέταρτη φορά, σε ηλικία 89 ετών!

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλέστερου μηχανοκίνητου αθλήματος στον πλανήτη, ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του, η 44χρονη Fabiana Flosi, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μιλώντας στην ελβετική-γερμανική εφημερίδα, Blick, ο Ecclestone αποκάλυψε επίσης το όνομα του γιου του, λέγοντας: «Έχουμε έναν γιο που ονομάζεται Ace. Είμαι τόσο περήφανος!». Από την πλευρά της, η Flosi δήλωσε ότι η γέννηση ήταν «τόσο εύκολη», προσθέτοντας: «Ο τοκετός τελείωσε μετά από 25 λεπτά. Ευχαριστώ τον Θεό».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη τον Απρίλιο, όταν μίλησαν για τις ελπίδες τους για το μέλλον του παιδιού τους: «Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», είχε δηλώσει ο Ecclestone εκείνη την εποχή. «Ας ελπίσουμε ότι θα μάθει να παίζει τάβλι σύντομα!», συμπλήρωσε.

Η Flosi, η οποία είναι από τη Βραζιλία και είναι διευθύντρια μάρκετινγκ, πρόσθεσε: «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μία επιθυμία: το παιδί να γεννηθεί υγιές. Ωστόσο, ας ελπίσουμε ότι δεν θα εκφράσει ποτέ την επιθυμία να κάνει κάτι με τη Formula 1».

Ο Ecclestone απάντησε επίσης στα σχόλια ανθρώπων που τον επικρίνουν για το γεγονός ότι απέκτησε άλλο ένα παιδί τόσο αργά στη ζωή του, λέγοντας ότι, «Δεν βλέπω να υπάρχει διαφορά μεταξύ του να είσαι 89 ή 29. Έχεις τα ίδια προβλήματα, υποθέτω. Αλλά είναι εντάξει».

Ο 89χρονος Βρετανός έχει ήδη τρεις κόρες από τις προηγούμενους συζύγους του: Η μεγαλύτερη, η Deborah, γεννήθηκε το 1955 και είναι καρπός του πρώτου του γάμου, με την Ivy Bamford. Ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Slavica Radić, το 1985, με την οποία απέκτησε την Tamara και την Petra Ecclestone. Το ζευγάρι χώρισε το 2009, τρία χρόνια πριν από τον δεσμό του με τη Flosi, το 2012.

Ο Bernie Ecclestone θα γίνει 90 στις 28 Οκτωβρίου 2020.