Ποιοι είμαστε

Το www.iatrikanews.gr είναι η νέα ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες της έγκυρη και άμεση πληροφόρηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία. Όλα όσα μας απασχολούν για την λειτουργία του οργανισμού μας, όλοι οι τρόποι θεραπείας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουμε – χρόνια ή περιστασιακά – αναλύονται διεξοδικά και παρουσιάζονται λεπτομερώς από αναγνωρισμένους γιατρούς και εξειδικευμένους δημοσιογράφους, ώστε ο καθένας από εμάς να μπορεί να έχει την πληροφόρηση που χρειάζεται στον σημαντικότερο τομέα της ζωής. Χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό της ιστοσελίδας και στην άνετη πλοήγηση στα θέματά της, η εύρεση αυτού που απασχολεί τον επισκέπτη αποτελεί μια εύκολη και διασκεδαστική εμπειρία.

Καθώς στο www.iatrikanews.gr πιστεύουμε ότι η καλή υγεία δεν έχει σχέση μόνο με την θεραπεία των ασθενειών που την ταλανίζουν αλλά και με την πρόληψή τους και την διατήρηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε θέματα που περιστρέφονται γύρω από όσα μπορούμε να κάνουμε καθημερινά με απλό τρόπο, ώστε να είμαστε υγιείς και να μειώσουμε τις πιθανότητες να ταλαιπωρηθούμε από προβλήματα υγείας. Τρόποι άσκησης, σωστή διατροφή, μέθοδοι διατήρησης του ιδανικού βάρους, συμβουλές ψυχολογίας, πρακτικής και συμπληρωματικής ιατρικής,  βρίσκουν τη θέση τους στην ιστοσελίδα μας και υπόσχονται μια καλύτερη ζωή, γεμάτη ευεξία και ζωντάνια.

Η υγεία, η ποιότητα ζωής και η ψυχολογία μας επηρεάζονται από τα αντίστοιχα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μας και για τους οποίους νοιαζόμαστε. Γι’ αυτό στο «στόχαστρο» του www.iatrikanews.gr μπαίνουν οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, το σεξ και η σεξουαλική υγεία, η υγεία των παιδιών και των ηλικιωμένων, όπως και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να έχουμε ένα πιο υγιεινό σπίτι, χωρίς μικρόβια και πιθανές εστίες μολύνσεων και ασθενειών.

Δίπλα σε όλα αυτά, ο επισκέπτης του www.iatrikanews.gr θα έχει πρόσβαση σε ένα πλήθος χρηστικές πληροφορίες για το δημόσιο σύστημα υγείας, για τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και κέντρα υγείας, για ασφαλιστικά προγράμματα και βεβαίως ένα πολύ βολικό, άμεσο και εύχρηστο εργαλείο για να βρει τον ιατρό της ειδικότητας που τον ενδιαφέρει και να μελετήσει το βιογραφικό, την εμπειρία και την εξειδίκευσή του. Παράλληλα, ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε πολλά ακόμη πρακτικά εργαλεία, όπως μετρητές θερμίδων, δεικτών λίπους, μάζας σώματος, βασικού μεταβολικού ρυθμού κ.α.