Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας κλινικής του ομίλου CDM Medical Group στην Κηφισιά την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και φίλους από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, στο νέο εντυπωσιακό χώρο της κλινικής στη Λεωφόρο Κηφισίας 252 και τους ξενάγησαν σε αυτόν.

Ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο έξι κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των κλινικών του μέχρι το τέλος τους έτους.Αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά κοκτέιλ κάτω από τους ήχους όμορφης μουσικής, η οποία συνοδεύτηκε και από τη φωνή του Δήμου Μπέκε. Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να μετατρέψει την ατμόσφαιρα σε ένα υπέροχο πάρτυ. Μεταξύ των καλεσμένων ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης, ο Μάνος Ιωάννου, ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Info: www.cosmeticdermamedicine.gr / www.advancedhairclinics.gr