Η αναίμακτη χειρουργική-soft surgery είναι καινούργιος κλάδος της αισθητικής ιατρικής με ιδρυτή τον καθηγητή Giorgio Fippi, που εδρεύει στη Ρώμη της Ιταλίας και προσφέρεται από τα καινοτόμα ιατρικά μηχανήματα Plexr, Vibrance και Ο.f.f. της εταιρείας GMV-VENUS MEDICINE.

Όταν αναφερόμαστε στην αναίμακτη χειρουργική εννοούμε μη επεμβατικές τεχνικές  χωρίς τομές, ράμματα και παρενέργειες, οι οποίες προσφέρουν εύκολα και ανώδυνα αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, το άγχος και τους κινδύνους της κλασσικής χειρουργικής επέμβασης.

Με τις soft surgery τεχνικές μπορούμε να παρατείνουμε την νεανική μας εμφάνιση και να αντιμετωπίσουμε τα ίχνη του χρόνου σε πρόσωπο και σώμα. Το Plexr® αποτελεί την πιο επαναστατική τεχνική στο χώρο της αισθητικής ιατρικής. Η τεχνική είναι παγκόσμια πατέντα και παρέχει τη μοναδική βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα  (αναίμακτη), lifting προσώπου, αφαίρεση ρυτίδων, ογκιδίων, ουλών, ξανθελασμάτων, τατουάζ κ.α.
Η θεραπεία γίνεται step by step προσφέροντας σε κάθε συνεδρία το 30% του επιθυμητού αποτελέσματος. Σημαντικό είναι ότι ο/η ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητές χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις και παρενέργειες.

H λιπόλυση μέσω της τεχνικής O.F.F. δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο, νυστέρι, φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο ανάρρωσης. Η μέθοδος χρησιμοποείται για τοπική λιπόλυση σε σημεία που υπάρχει παρουσία λίπους ή ευρυαγγείες, με θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής.

Το Needle Shaping αποτελεί μία ασφαλή, φυσική, μη επεμβατική μέθοδο η οποία μέσω μιας λεπτής βελόνης παρόμοιας με αυτή του βελονισμού διοχετεύει ρεύμα προγραμματισμένων παραμέτρων (εύρους, ρυθμού, επαναληπτικού παλμού) από τον γιατρό. Η  ιατρική συσκευή Vibrance (τεχνική needle shaping) επιτρέπει τη δημιουργία φυσικού και μόνιμου «γεμίσματος», χωρίς κανένα υλικό για γέμισμα ρυτίδων σε βάθος, αναμόρφωση περιγράμματος προσώπου, αναμόρφωση σώματος. Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι αθροιστικά και διατηρούνται με την απαιτούμενη συντήρηση σταθερά και μόνιμα.

Επιλέξτε την θεραπεία που επιθυμείτε και απολαύστε τη χαρά της ανανέωσης! Η ομορφιά δεν έχει μυστικά, έχει όνομα Ιταλικό… Plexr, Vibrance, Ο.F.F.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

MD, Χειρουργός οφθαλμίατρος, MS αισθητικής ιατρικής Tor Vergata Ρώμης, Λέκτορας αισθητικής ιατρικής του Πανεπιστημίου του Camerino (Ιταλία)